Nieuws

- Per 1 januari zullen de artsen op de volgende werkdagen aanwezig zijn;
Marian Prinsen: dinsdag, woensdag en vrijdag
Marjan Meddens: maandag, woensdagochtend en donderdag
Carolien Grooters: maandag, dinsdag en vrijdag.

Carolien Grooters

- Aan alle patiënten die ingeschreven staan bij Ellen Boekwijt, huisarts
Per 1 januari 2018 heb ik mijn werkzaamheden binnen Hypericon beëindigd, omdat ik met pensioen ga. Met veel plezier kijk ik terug op een periode van bijna 19 jaar, waarin ik voor veel mensen iets heb mogen betekenen. Daar ben ik dankbaar voor. Ook als ik zie hoe Hypericon nu is: een fijne plek voor mensen om hulp te ontvangen, en hulp te geven. En, zo waardevol, dat we ondanks de eisen van de moderne tijd, om steeds sneller en efficiënter te moeten werken, iets essentieels hebben weten te behouden. Wat betreft het huisartsendeel zijn we van een groene kaart en pen naar de computer gegaan, en we zijn huisartsopleiders geworden: mooi om jonge artsen te laten zien hoe wij werken.
Nu tijd en ruimte voor iets anders in mijn leven.
Dank voor uw/jullie vertrouwen al die jaren, het was goed.
Carolien Grooters, huisarts, gaat mijn werk overnemen, en zij stelt zich hieronder aan U voor.
_____________________________

Carolien Grooters
Graag stel ik mij aan u voor als de nieuwe huisarts in de praktijk vanaf januari 2018.
In de periode van oktober tot december 2017 kunt u mij ook ontmoeten als vervanger van Marjan Meddens tijdens haar afwezigheid.
In de afgelopen 2,5 jaar heb ik als waarnemend huisarts in verschillende praktijken gewerkt. In de drie antroposofische Therapeutica waar ik gedurende lange tijd werkzaam was heb ik steeds meer interesse gekregen in aanvullende behandelmogelijkheden en in het bijzonder de antroposofische visie op ziekte en gezondheid. Momenteel volg ik nog de opleiding tot antroposofisch arts. Toch blijft de kern van het huisartsen vak in principe overal gelijk. De vraag wat en waarom iemand in het leven iets tegenkomt en wat ervoor nodig is om de situatie te verbeteren blijft een boeiende en waardevolle uitdaging. Dit zie ik ook terug in mijn privéleven waarin ik als moeder van 3 kinderen vaak dezelfde vraag probeer te stellen. Afgelopen zomer ben ik met hen vanuit Den Haag, waar ik zelf opgegroeide, naar Arnhem-Zuid verhuisd. Het is fantastisch om te zien met welke inzet kinderen van heel verschillende leeftijden dit avontuur aan willen gaan! De start in Hypericon is mijn nieuwe avontuur waarin ik mij graag inzet voor uw gezondheidsvragen.
Tot ziens in de praktijk,
Vriendelijke groet Carolien Grooters

- De praktijk is tijdelijk gesloten voor nieuwe patiënten.
We hopen in Januari 2018 weer open te gaan voor nieuwe patiënten.